Erinomainen tapa niin uudistaa puhelimen ulkonäköä kuin samalla myös suojata sitä on lisätä siihen suojakuoret. Markkinoilla on valtava määrä erilaisia kuoria tavallisemmista uniikkeihin. Vaihtoehtoja on paljon ja moneen eri makuun. On siis hyvä tietää, miten lähteä alkuun sopivien suojakuorien etsinnässä ja mistä voisi löytää juuri omiin tarpeisiin parhaat kuoret.

Mitä ottaa huomioon suojakuorien valinnassa?

Voit valita itsellesi mieluisan värin, materiaalin ja tyylin. Vaihtoehtoja varmasti riittää. Joskus vanhakin puhelin voi saada aivan uudenlaisen ilmeen ja tuo käyttäjälleen paljon piristystä.

Kannattaa siis pohtia, mitä lisäarvoa suojakuorilla haluaa juuri omaan puhelimeen tuoda. Esimerkiksi kovaan käyttöön voi olla parhaaksi valita vahva ja kestävä suojakuori, joka suojaa puhelinta pahimmilta vaurioilta.

Tarjolla on myös esimerkiksi kannellisia suojakuoria, joissa voi säilyttää tärkeimpiä kortteja. Näin säästyt turhalta tavaroiden kantamiselta jättämällä erillisen lompakon kotiin, sillä puhelimestasi löytyy jo esimerkiksi pankkikortti.

Joskus sitä kaipaa ainoastaan esteettisyyttä tai vaihtelua. Tällöin tavallisillakin suojakuorilla voi saada kivaa virkistystä valitsemalla jokin pirteä väri oman tarpeen ja mieltymyksen mukaan.

Mistä löytää parhaat suojakuoret?

Suojakuoria myyviä liikkeitä ja verkkokauppoja on monia. Kannattaa rohkeasti tutkia, mistä löydät juuri sinun iPhoneesi sopivat kuoret. Mikäli et ole varma, mistä aloittaa, tässä muutama verkkokauppa, jotka myyvät monenlaisia suorakuoria iPhoneille. hyvä kotelo iphonellesi löytyy esimerkiksi täältä:

  • iPhonetalo-verkkokauppa
  • Suojakalvotukku
  • PuhelimenKuoret.fi-verkkokauppa